Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

04 Червень 2024

Робоча зустріч в Управлінні Державної казначейської служби України в Андрушіському районі

В Управлінні Державної казначейської служби України в Андрушіському районі Житомирської області 04 червня 2024 року відбулася робоча зустріч Голови Державної казначейської служби України – Слюз Тетяни Ярославівни, начальника Головного управління Державної казначейської служби України в Житомирській області – Марчук Оксани Анатоліївни з колективом управління.

На робочу зустріч були запрошені:

– заступник міського голови Андрушівської  територіальної громади –  Горкун Володимир Іванович;

– селищний голова Черноненської територіальної громади – Ящук Юрій Валентинович;

– сільський голова Волицької територіальної громади – Шаповалов Андрій Володимирович.

Були піднятті питання роботи програмних продуктів, які використовуються при казначейському обслуговуванні  розпорядників та одержувачів бюджетних  коштів, а саме АС «Є-Казна» та системи дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства – Казначейство» (СДО).Дані програми постійно оновлюються та вдосконалюються для покращення роботи працівників та клієнтів казначейства.

Обговорено питання наповнення бюджетів громад їх основні складові. Своєчасність реєстрації зобов’язань, якість заповнення підтвердних документів та своєчасність проведення платежів. Також обговорено порядок виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 року №590 зі змінами та черговість проведення платежів.

Начальник                                        Наталія ГАБІНЕТ