Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

04 Червень 2024

Бережемо світлу пам’ять про кожну дитину

4 червня Україна вшановує пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Дата дня вшанування вибрана не випадково, адже щорічно саме 4 червня відзначається Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії, заснований Генеральною асамблеєю ООН.

На жаль, кількість жертв серед дітей в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих територіях та на неокупованих територіях продовжує зростати. За кожним обірваним чи скаліченим дитячим життям стоїть злочин російської держави-окупанта та її армії. Ці злочини не мають строку давності. Ми впевнені, росія обов’язково понесе за них відповідальність, як і за всі свої дії проти нашої країни.

Цей день є особливо важким для кожного громадянина України. Тож  вшануймо хвилиною мовчання сотні вбитих янголят, які втратили життя внаслідок збройної агресії російської федерації проти України!

Їх вічний сон – наш вічний сум.

Міський голова                             Галина БІЛЕЦЬКА