Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Червень 2024

Міжнародний день захисту дітей

ДОРОГІ ДІТИ!

Щиро вітаю вас із прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей!

Міжнародний день захисту дітей відзначається щорічно 1 червня більш ніж у 30 країнах світу. Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Саме сьогодні, ми повинні зігріти теплом і любов’ю кожне дитяче серце, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства! Дуже хочеться, щоб діти щохвилини, щодня були щасливими, відчували мамине тепло і батьківське міцне плече. Адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій.

На жаль,  і цього року Міжнародний день захисту дітей ми відзначаємо в умовах війни.

Війна зробила наших дітей дорослішими. Вони щиро вболівають за долю України, підтримують українських захисників та захисниць своїми малюнками, відеозверненнями, збирають кошти для українських Героїв. Ворог намагається відібрати у наших дітей радісне та світле дитинство, але ми докладемо усіх зусиль, щоб наші діти були безтурботними та щасливими.

Усім діткам України, Андрушівської громади та маленьким переселенцям з місць проведення бойових дій бажаємо мирного неба над головою, нехай ваші будні будуть щасливими, а свята яскравими. Нехай здійсняться усі ваші найзаповітніші мрії та плани.

Також сьогодні хочеться подякувати воїнам, які зараз боронять незалежність нашої держави, для того, щоб життя продовжувалось, щоб настав мир в країні, щоб під небом блакитним колосилися ниви, щоб світило сонце і сміялись наші діти на своїй рідній українській землі!

Міський голова                             Галина БІЛЕЦЬКА