Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Травень 2024

БРАМА – це  синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі

Діяльність проєкту Брама направлена на захист медіа простору від російської пропаганди, блокування каналів поширення дезінформації, протиправного та забороненого контенту. Також, метою проєкту є покращення медіа-грамотності українців, зменшення впливу пропаганди на суспільство та популяризація безпечного поводження в мережі інтернет. Наразі в розробці знаходяться два веб сайти та додаток:

Веб сайт «Кібер Брама» – спеціальний веб-сайт, спрямований на підвищення рівня онлайн-безпеки серед українських користувачів з різних соціальних груп та вікових груп. Веб-сайт допоможе користувачам ідентифікувати ознаки загрозливого контенту або ситуацій в Інтернеті, а також надасть рекомендації щодо того, як реагувати на них, щоб уникнути небажаних наслідків.

Веб сайт «Чатові онлайн». Сайт, який буде об’єднувати декілька напрямків діяльності для більшого зацікавлення та залученості користувачів.

Мобільний додаток «Брама» – що функціонуватиме як телеграм бот, тобто прийматиме та видаватиме лінки на блокування, але буде більш зручним в користуванні.