Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

05 Травень 2024

Вітаємо з Днем Світлого Христового Воскресіння!

У житті кожної людини Великдень – свято особливо шановане та величне. Воно приходить разом з весною і наповнює людські серця добром і любов’ю.

На жаль, це вже третій Великдень, який ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни. За цей час весь світ побачив приклад стійкості та звитяги української нації, героїзму української армії, невтомності українських волонтерів.

Багатовікове українське привітання: «Христос Воскрес! Воскресне Україна!» набуло особливого значення. Воскресіння Христа є воскресінням всього найкращого, що закладено Богом в людині: честі, гідності, людяності. Маємо надію, що подібно Христу, жертовність найкращих синів і дочок України у праведній боротьбі з ворогом – є символом відродження всього світу, перемоги добра над злом та перемоги всіх найсвітліших сподівань, прагнень, віри і любові! Як Христос переміг смерть, так і Україна, прийнявши чашу страждань – переможе і воскресне.

Багато наших Захисників та Захисниць зустрічають свято на передовій, завдяки їхній самовідданості, ми маємо змогу у тиші зустріти Великодні дні.

Доземно вклоняємось Героям за їх мужність, незламність, міць та силу, які вони проявляють, наближаючи Перемогу. Кожного дня весь український народ підносить свої молитви до Всевишнього за наших мужніх воїнів. Нехай Господь Бог оберігає їх, дарує силу та зміцнює дух.

У день Великодня, бажаємо всім душевної чистоти і гармонії, миру та спокою у кожній родині.

Зі святом Христового Воскресіння! Христос Воскрес!

З повагою

міський голова                                                                    Галина БІЛЕЦЬКА