Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Квітень 2024

Зустріч з представником Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України

31.03.2024 року в рамках робочої зустрічі до нашої громади завітав поважний гість – представник Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Солонтай.

В ході зустрічі міський голова Галина Білецька презентувала нашу громаду, розповіла про історичні аспекти становлення громади, стан справ сьогодні та плани на майбутнє.

Олександр Солонтай ознайомився з основними соціально-економічними процесами, які відбуваються в нашій громаді, суб’єктами господарювання в промисловій та аграрній сфері, визначив загальнодержавні тенденції, які зараз відбуваються в нашій країні та як вони можуть в подальшому вплинути на громаду. Озвучив зміни в законодавстві щодо плану просторового розвитку громад.

Особливу увагу Олександр звернув на необхідність стратегічного планування розвитку громади шляхом доопрацювання стратегії розвитку громади, визначення пріоритетів та головних напрямів, куди потрібно рухатись громаді. Також поділився цікавим досвідом щодо залучення міжнародної технічної допомоги, налагодження співпраці з міжнародними партнерами та сучасними тенденціями в цьому напрямку.

За результатами зустрічі всі учасники висловили зацікавленість у налагоджені подальшої співпраці, спільній реалізації ідей і пропозицій по розвитку нашої громади.