Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Березень 2024

Інформація про оголошення  конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, для проведення незалежної оцінки майна, що належать до комунальної власності Андрушівської міської ради

Конкурс відбудеться в залі засідань Андрушівської міської ради  16  квітня 2024 року о 10-00 годині  за адресою: м. Андрушівка, Бердичівський район, Житомирська  область, площа Т.Г. Шевченка, 1.

Конкурсний відбір проводиться щодо об’єктів комунального майна, а саме:

  1. Нежитлове приміщення, Аптека №51,  загальною площею 122,3 кв.м.,

сарай. площа забудови 45.6 кв.м.

Адреса: Житомирська область, Бердичівський район, с. Яроповичі.

 вул. Київська, 38а.

Балансоутримувач: Андрушівська міська рада Житомирської області

Замовник робіт з оцінки об’єкта- Андрушівська міська рада.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта-6000.00 грн.

  • Нежитлова будівля,  загальною площею 157.1 кв.м.,

погріб площа забудови 15.0 кв.м.

Адреса: Житомирська область, Бердичівський район, с. Міньківці,

 вул.  Шевченка, 1

     Балансоутримувач: Андрушівська міська рада Житомирської області.

Замовник робіт з оцінки об’єкта- Андрушівська міська рада.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта- 6000.00 грн.

Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості об’єктів  для приватизації  (продажу).

 Кінцевий термін подання документів- за чотири робочих дні включно до  оголошеної дати проведення конкурсу.

 Строк виконання робіт- 20 календарних днів

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого рішенням 39 сесії  Андрушівської міської ради 8 скликання від 30.11.2023 №11.

Вимоги до оформлення конкурсної документації:

Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

На конверті слід зазначити : «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

До підтвердних документів належить:

  • заява на участь у конкурсі;
  • копія установчого документа претендента;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;
  • письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;
  • інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо)

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт, якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

Вимоги до учасників конкурсу:

Вимогами до претендентів для  участі у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності передбачено наявність:

  • відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно оцінки об’єкта, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та  свідоцтвом   про  реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів;
  • досвіду суб’єкта оціночної діяльності у проведенні оцінки майна, зокрема,  подібного майна;
  • переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звітів про оцінку майна та їх особистого досвіду у проведенні оцінки подібного майна;
  • письмової згоди оцінювачів, яких додатково буде залучено суб’єктом оціночної діяльності до виконання робіт з оцінки майна.

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної оцінки об’єктів комунальної власності Андрушівської міської ради.