Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Лютий 2024

24 лютого – день повномасштабного вторгнення російського окупанта в Україну

24 лютого 2022 року світ сколихнула жахлива звістка: російська федерація розпочала повномасштабне вторгнення на суверенну територію України. Це стало кульмінацією багаторічної агресії Кремля, що розпочалася з окупації Криму у 2014 році.

Ранок повномасштабного вторгнення росії в Україну попри очікування та побоювання все одно став несподіванкою. Усе, що ми думали, відчували, про що мріяли того ранку назавжди змінилося. Цей момент розділив життя всіх українців на “до” та “після”…

Два роки ночей страху, сліз, болю, розпачу… За цими роками стоять скалічені долі дітей та дорослих, обстріляні та зруйновані міста, села, інфраструктура, мільйони людей через невиправданий напад росії змушені були залишити свої домівки.

За ці два роки ми стали єдиними, неймовірно хоробрими і стійкими. Ми волонтеримо – збираємо кошти, провізію, медикаменти, закупляємо автівки, інші необхідні речі для військових, плетемо маскувальні сітки, допомагаємо внутрішньо переміщеним особам.

Я щиро вдячна всім мешканцям нашої громади за працю, добре слово, милосердя, хто в цей нелегкий час простягнув руку допомоги переселенцям та допомагає військовим.

Низький уклін нашим Героям, які продовжують захищати Україну від ворога. Нам важко навіть уявити, що вони переживають кожного дня. Але хочемо подякувати їм за захист нашої країни. Бажаємо, щоб жахіття війни закінчилося якнайшвидше і кожен повернувся з фронтових окопів до свого рідного дому! Вдячні всім, хто стримує ворога і наближає ПЕРЕМОГУ!

Слава Україні! Героям Слава!

Міський голова                             Галина БІЛЕЦЬКА