Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Лютий 2024

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

Шановні жителі громади!

20 лютого в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні – день, що нагадує про трагічні події Революції Гідності 2013-2014 років. У ці дні ми в скорботі схиляємо голови перед пам’яттю людей різного віку, різного соціального статусу і навіть різної національності – Героями Небесної Сотні, які стали символом Революції Гідності в Україні.

Кожного з нас змінили її буремні події та навчили бути небайдужими, брати на себе відповідальність і відстоювати національні інтереси України. Приклад тому – героїчний захист нашої країни, волонтерський рух, самопожертва в ім’я незалежності. Майдан виплекав національну ідею, навколо якої українці згуртувалися у своєму прагненні жити у вільній та міцній державі.

Я свято вірю, що велика сила українського духу, щира та самовіддана любов до рідної землі стане запорукою розбудови сильної держави, адже народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і боронитиме Україну до останнього. Подвиги Героїв України, справжніх патріотів нашої держави – це не просто наша історія, це – приклад для кожного, хто серцем вірний своїй Батьківщині.

Хай пам’ять про всіх невинно убитих згуртує нас, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави! Від кожного з нас залежить, в якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління. Єднаймося, бо лише в єдності наша сила!

Вічна і світла пам’ять Героям Небесної Сотні, що загинули в боротьбі за нашу свободу, за Україну!

Слава Україні! Героям Слава!

Міський голова                                     Галина БІЛЕЦЬКА