Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Лютий 2024

Презентація інвестиційного проекту – вирощування озимого льону

9 лютого відбулась зустріч аграріїв Андрушівської громади з приватним підприємцем Мішелем ТЕРЕЩЕНКОМ , яким презентував інвестиційний проект – вирощування озимого льону. Ця культура нова для нашого регіону і тому потребує вивчення, порівняння у вирощуванні з іншими сільськогосподарськими культурами, як по економічній оцінці так і по затратах. Але  це потенційно приваблива культура.

На сьогодні льон, який вирощувався в північному регіоні нашої області практично в занепаді. Кліматичні умови регіону  змінюються  і тому виникає потреба у переході на вирощування озимих форм.

Аграрії активно поспілкувались з паном Терещенком. На всі питання, які  виникали в ході  презентації  він відповів. Інвестор висловив надію на плідну співпрацю з нашими сільськогосподарськими виробниками.