Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Січень 2024

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО

У закладах загальної середньої освіти Андрушівської міської ради, на виконання розпорядження міського голови, активно проходить І етап шкільних змагань в рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Основною метою заходу є популяризація спорту серед учнівської молоді, залучення максимальної кількості учнів до занять фізичною культурою, формування у них лідерських якостей, адже саме спорт найкраще гартує характер та виховує переможців.

Кожна гра є цікавою та захоплюючою, команди запекло змагаються за звання найкращої. Учасники змагань отримують багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарний настрій.

В Андрушівській громаді заплановано проведення спортивних змагань з таких видів спорту: волейбол, баскетбол, футзал, черліденг, спортивне орієнтування. Наступний, ІІ (територіальний) етап змагань буде проводитись серед закладів загальної середньої освіти в межах громади в лютому-березні 2024 року.