Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Січень 2024

«Все буде Україна»

Мистецтво та творчість є потужним інструментом допомоги тим, хто стоїть на захисті рідної землі. Саме тому 18 січня, з благодійною концертною програмою «Все буде Україна», в підтримку Збройних Сил України, наше місто відвідала заслужена артистка України Олена Білоконь. Яскрава, колоритна та надзвичайно талановита співачка з перших хвилин виступу заполонила зал особливою енергетикою та магією голосу.

Протягом двох годин у її виконанні звучали улюблені пісні, а також нові, які були створені протягом останніх років. Артистка розтривожила душу зворушливими словами пісні «Журавлі», яку виконала разом з народним аматорським естрадним тріо «Forte» Андрушівського міського Будинку культури.

Упродовж заходу вдалося зібрати 10683 грн., що вкотре доводить небайдужість жителів громади до потреб української армії у період війни.

Всі донати спрямовані для військовослужбовців 72 ОМБ другої роти танкового батальйону, які оголосили терміновий збір на дрон MAVIK 3 (з антеною), який допомагатиме хлопцям виконувати поставлені завдання задля досягнення Перемоги над ворогом.

Щиро дякуємо Олені Білоконь та всім небайдужим, хто підтримує та допомагає наблизити Перемогу! Тільки разом, спільно, впевненими кроками продовжуємо допомагати нашим захисникам!

Слава Героям! Слава Україні! Разом до Перемоги!