Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

10 Січень 2024

Продовжуємо співпрацю з благодійним Фондом «Справжні Українці»

10 січня в нашу громаду приїздив Благодійний Фонд «Справжні Українці», який 12 січня відправляється на Схід України з дуже необхідною та важливою допомогою нашим захисникам.

Щиро дякуємо всім, хто в цей нелегкий час, долучився до збору. Для відправки на схід були сформовані набори засобів гігієни, продукти харчування, медикаменти.

Дякуємо Спілці жінок Андрушівщини та працівникам міської ради за фінансову допомогу, що була витрачена на закупівлю пального для організації доставки допомоги на Схід України!

До збору також долучилися працівники закладів освіти, культури, медицини, центр надання соціальних послуг, гуманітарний центр, ФОП В. Осипович, небайдужі жителі громади.

Дякуємо всім, хто приєднався та допомагає робити добро в цей важливий час. Ваша підтримка – найкращий подарунок для наших воїнів. Разом ми сила!