Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

05 Січень 2024

Нарада з директорами шкіл

5 січня 2024 року в залі засідань міської ради відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої освіти, керівниками дошкільних та позашкільних освітніх закладів.

Відкрила нараду та звернулася до присутніх зі вступним словом міський голова Галина Білецька.

Про результати здійснення аналізу діяльності відділу освіти, молоді та спорту Андрушівської міської ради управлінням державної служби якості освіти у Житомирській області в період з 28 листопада по 7 грудня 2023 р. та опрацювання рекомендацій зазначених у висновках служби, проінформувала начальник відділу освіти, молоді та спорту Світлана Рудюк.

На нараді виступила головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Лариса Ямкова

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Демченко ознайомив присутніх з аналізом стану ведення документації в закладах освіти Андрушівської міської ради в 2022-2023 н.р.

Галина Іванівна Білецька підбила підсумки наради та висловила свої сподівання на те, що ця нарада стане важливою та інформативною для учасників заходу та надасть їм правильний вектор у здійсненні освітньої діяльності.