Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

31 Грудень 2023

З Новим роком

Новий рік – свято, яке святкує весь світ. У кожного рік починається відповідно до свого календаря та часового поясу.
Цей Новий рік ми відзначатимемо по-іншому: без святкових салютів та гучного сміху, головні ялинки міст нагадують нам про війну, але вони все одно залишаються святковими. Для підтримки духу ми відзначатимемо свято за сімейним столом і віритимемо, що наступного року нас збере єдність, а не горе. У Новорічну ніч піднімемо келихи за наших захисників, рідних та коханих, за мир, перемогу, любов та злагоду у світі, за щасливий Новий рік, щоб в ньому завжди збувалися всі мрії та бажання!
Вітаю вас із прийдешнім Новим роком, нехай він буде добрим і спокійним для всіх. Нехай у минулому році залишаться всі сльози та негаразди, хвороби та біди, а в новому будуть лише мир, спокій, радість, здоров’я, кохання та приємні миті.
У 2024 році я бажаю всім нам Миру та Перемоги, натхнення та міці, щоб відбудовувати та покращувати нашу рідну Україну! Хай ніколи не згасає у серці любов, а жага робити світ та життя кращими лише збільшується!
Веселих свят, мирного неба!
Із новим щастям, новою удачею, з Новим роком!