Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Грудень 2023

ПТАХИ ПЕРЕМОГИ

Сьогодні в умовах надскладних випробувань, які випали на долю України, патріотизм і підтримка Збройних Сил України стали складовою нашого життя.

Ініціативу народного депутата України Богдана Кицака щодо підтримки нового проєкту «ПТАХИ ПЕРЕМОГИ» відразу підтримали в Андрушівській міській громаді.

Адже дрони – це можливість розвідувати, коригувати, вражати на випередження. Вони стали ключовим елементом поля бою. І скільки б не було снарядів, гаубиць, танків, пального, засобів зв’язку – саме безпілотники багато в чому визначають динаміку війни.

Один FPV-дрон, який коштує майже 20 тисяч гривень, може знищити техніку ворога на мільйони доларів та на крок наблизити нашу Перемогу. Такими кроками стають «Птахи Перемоги», кошти на які зібрали працівники бюджетних установ нашої громади.

На сьогодні працівниками міської ради, закладів освіти, культури, медицини зібрано майже 190 тис.грн. До заходу залучились всі навчальні заклади, в тому числі діючі дошкільні установи.

Слід відмітити найбільшу активність Андрушівського ліцею №1 та Яроповицького ліцею, якими перераховано по 20 тис.грн, міської ради (23 тис.грн), відділу культури та туризму міської ради (18 тис.грн), значні суми зібрано Антопільською гімназією, Городківським, Зарубинецьким, Бровківським, Гальчинським ліцеями. Один дрон закуплено за рахунок коштів директора КНП Центр ПМСД Андрушівської міської ради Альони БАЛЮК. Ще один дрон – за рахунок донату працівників дитячих садків.

27 грудня у м.Бердичів за участі Народного депутата України Богдана КИЦАКА, Андрушівського міського голови Галини БІЛЕЦЬКОЇ та найбільш активних представників Андрушівської громади відбулася передача «Птахів Перемоги» батальйону Збройних Сил України К2.

Андрушівська міська рада висловлює вдячність всім тим, хто долучився до цієї акції.

Проєкт продовжує діяти. Переконані, що все більше і більше наших андрушівчан стануть учасниками цього проекту. З кожним новим дроном Наша Перемога стає все ближчою.

Слава Героям!

Слава Україні!