Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

25 Грудень 2023

Вітаємо з Різдвом Христовим

Хай різдвяна добра казка

Подарує тепло й ласку, 

Хай різдвяні світлі зорі

Знищать смуток весь і горе! 

Щастя, радість і добро

Хай несе до вас Різдво! 

Різдво – це особливе і тихе сімейне свято. Очікування першої зірки, що сповістила про народження Божого Сина, перетворюється в очікування дива і казкових перетворень. У цей чудотворний день заведено вітати рідних та близьких зі святом.

Нажаль в цьому році знову українці зустрічатимуть Різдво у непростих обставинах: “Хтось побачить сьогодні першу зірку в небі над Бахмутом, Авдієвкою, Кремінною… Хтось зустріне свято в чужих домівках, але не в чужих людей – українців, що дали прихисток українцям. Хтось почує «Щедрик» іншою мовою – у Варшаві, Берліні, Лондоні, Нью-Йорку, Торонто та в багатьох інших містах і країнах”. “Хоч би де ми були, ми будемо сьогодні разом. Ми загадаємо бажання. Одне на всіх. Миру та Перемоги Україні.

Різдво Христове завжди, а тепер ще більше, є важливим святом для кожного з нас. І особливо для захисників та захисниць Батьківщини. Ісус сказав, що немає більше від тієї любові, як хто душу свою покладе за друзів своїх. Отож у ці святкові дні особливо молимося за наших воїнів. І хай Бог збереже їхні життя.

Вітаємо з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, більше радості, міцного здоров’я і всіх благ! Нехай виправдаються всі очікування і здійсняться найзаповітніші мрії! Серця близьких та рідних будуть зігріті любов’ю та турботою. Навколишні люди будуть добрими та чуйними. А Різдвяна зірка завжди освітлює шлях!

Христос Народився! Славімо Його!