Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

16 Грудень 2023

Робоча зустріч з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні

15 грудня 2023 року в м.Коростень відбулася робоча зустріч територіальних громад області з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Участь в зустрічі також прийняла міський голова Галина БІЛЕЦЬКА.

За результатами зустрічі між Коростенською громадою та ЮНІСЕФ підписано Меморандум про взаєморозуміння та взаємодію. Найближчим часом такий же меморандум буде підписано з іншими громадами, які співпрацюють з ЮНІСЕФ, в т.ч. з Андрушівською міською територіальною громадою.

Також повідомляємо, що на даний час вже триває активна співпраця між нашою громадою та Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у сферах захисту дітей, відновлення освітнього процесу, забезпечення доступу до безпечної води, санітарії та гігієни, а також неперервну роботу системи соціального захисту.

На тому тижні Представництвом було надано в якості благодійної гуманітарної допомоги для потреб територіальної громади  багатофункціональний генератор – зварювальний апарат Real Pual 500 Shindaiwa. Це мобільний і енергонезалежний за рахунок дизельного енергогенератора зварювальний агрегат, потужний і надійний для проведення складних і тривалих зварювальних робіт.

Дякуємо ЮНІСЕФ, закордонним та українським партнерам, які в таку скрутну годину підтримують нашу громаду.