Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Грудень 2023

Звіт міського голови

На виконання пункту 7 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міський голова Галина Білецька прозвітувала про свою роботу на відкритих зустрічах перед жителями громади. Розпорядженням міського голови створено робочу групу по підготовці та організації проведення звіту. Звіти проходили по старостинським округам відповідно затвердженого графіка.

Фактично – це своєрідне підведення підсумків колективної роботи за прожитий рік. Адже міська рада, як колегіальний орган, представляє інтереси територіальної громади. Тому все, що зроблено за звітний період, є результатом колективної праці депутатів, постійних комісій, роботи виконавчого комітету та співпраці з керівниками підприємств, установ, організацій, громадськості.

Коли міський голова говорила про те, що зроблено в громаді за звітний рік, то вона говорила про кожного з нас: хто весь цей час захищає і волонтерить, будує і творить, лікує і навчає, пече хліб і забезпечує громадський порядок, саджає квіти і просуває українську культуру, всіляко підтримує тих, хто цього потребує, критикує і мотивує. Про кожного, хто на своєму місці наближає нас до спільної мети – до Перемоги.

Під час звіту міський голова дала відповіді на всі поставлені питання та порушені жителями громади проблеми.

Зі звітом міського голови можна ознайомитись на сайті Андру4шівської міської ради.