Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Грудень 2023

Вшановуємо ліквідаторів наслідків аварії на Чернобильській АЕС

Одну з найбільших у світі техногенних катастроф – аварію на Чорнобильській атомній електростанції – знає і пам’ятає весь світ. Сьогодні, 14 грудня, ми вшановуємо учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Адже ці наслідки мали величезні масштаби: кілометри ураженої території, десятки тисяч людей, яким довелося залишити рідні домівки. Порятунком для всіх є подвиг ліквідаторів, які з перших хвилин аварії стали на боротьбу з невидимим ворогом, захистивши світ від смертельної небезпеки.

Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій. Низький уклін та глибока вдячність всім учасникам ліквідації. Тим, хто ціною власного здоров’я і життя зупинив стихію некерованої ядерної реакції.

Від виконавчого комітету Андрушівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю всіх ліквідаторів наслідків аварії на Чернобильській АЕС! Бажаю кожному з вас, шановні ліквідатори, миру та перемоги, міцного здоров’я, благополуччя і достатку у родинах, довгих та щасливих років життя.

Слава Україні!