Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

06 Грудень 2023

З днем Збройних Сил України

6 грудня, в Україні святкують важливе державне свято – День Збройних Сил України.

ЗСУ – армія великого народу, який збудував державу, прагне свободи та незалежності.  Наші захисники і захисниці  – це приклад служіння своїй державі.

ЗСУ за своїм професіоналізмом – це одна з найкращих армій світу. Армія, яка є запорукою національної безпеки й оборони нашої держави.

День ЗСУ в Україні завжди відзначався з гордістю та пошаною, але в останні два роки, він набув особливого значення. Адже українські воїни – це справжні мужні сини та доньки, що стали на захист Батьківщини та дають відсіч російським загарбникам.

Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Героям Слава!