Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

02 Листопад 2023

«Малі школи – великі надії»

Продовжується співпраця ЮНІСЕФ та Андрушівської громади.

В рамках програми «Малі школи – великі надії», Андрушівська міська територіальна громада отримала від UNICEF UKRAINE кейси «Школа в коробці».

У металевому боксі «School-in-a-box» («Школа в коробці») канцелярські набори: зошити, крейда, фарби, маркери, кольоровий папір, інше навчальне приладдя.

2 листопада Андрушівський міський голова Галина БІЛЕЦЬКА передала отримані від UNICEF UKRAINE набори до Андрушівського ліцею №1 та №2.

Проєкт «Школа в коробці» сприяє зближенню та співпраці між органами місцевого самоврядування та благодійними фондами, які працюють у сфері освіти та допомоги дітям. Крім того, він залучає увагу до проблеми війни та її впливу на дітей та молодь, що стимулює обговорення можливих рішень та залучає громадськість до цієї проблеми.

Хочемо висловити щиру подяку організаторам та партнерам проєкту від імені усіх дітей територіальної громади та сподіваємося на майбутню плідну співпрацю.