Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

28 Жовтень 2023

З днем визволення України від фашистських загарбників

Друга світова війна принесла безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль. Змінюються покоління, але пам’ять про ті буремні роки, коли здригалася рідна земля, горіли села, гинули тисячі мирних жителів, назавжди залишиться у наших серцях.

Українці ніколи не забудуть про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини. Сьогодні ми віддаємо данину поваги тим, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, а далі ще й піднімав з руїн рідний край. Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається ваш приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Перемоги. Будемо пам’ятати і не забувати!

 У цей День ми приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення! Добра пам’ять про вас завжди буде жити в наших серцях.

А сьогодні вже ваші онуки боронять рідну землю від рашистських загарбників. Вони, як і ви, віддають свої життя за право вільно жити на рідній землі. Бажаємо їм сили, міцності та незламності. Щоб день, на який ми чекаємо вже багато часу, нарешті настав, і ви повернулися до своїх рідних, відчули тепло рідного дому і до болю в грудях обійняли усіх своїх близьких!

Миру та Перемоги! З Днем визволення України!