Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Жовтень 2023

День Організації Об’єднаних Націй

Починаючи з 1948 року 24 жовтня відзначається як День ООН. Україна в числі перших підписала Статут i увійшла в групу країн-засновниць Організації Об’єднаних Націй. Як одна з держав-засновниць ООН, Україна неухильно дотримується цілей та принципів Статуту Організації, робить суттєвий внесок у її діяльність у сферах підтримання міжнародного миру та безпеки, роззброєння, економічного та соціального розвитку, захисту прав людини, зміцнення міжнародного права тощо.

Організація Об’єднаних Націй живе в серці і свідомості кожного громадянина як організація, здатна покласти край насильству і укоренити терпимість, сприяти розвитку і забезпечити рівність, захистити права людини і зменшити масштаби бідності. Працюючи на повну силу, Організація Об’єднаних Націй може сприяти здійсненню цих високих сподівань людства.

Вітаємо найбільш авторитетну у світових масштабах організацію та бажаємо й надалі йти в ногу зі швидко мінливим світом, успішно втілюючи свою місію, а також, спільних нам перемог – разом ми сильніші!

Слава Україні!