Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Жовтень 2023

Тривають профілактичні відпрацювання населених пунктів Андрушівської міської ради

         Сьогодні 19.10.2023 року фахівці 5 ДПРЧ 2ДПРЗ та Бердичівського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області т провели комплексне профілактичне відпрацювання населеного пункту с. Волосів Андрушівської міської ради.

         Рятувальники спільно з органами місцевої влади, з метою запобігання пожежам та загибелі людей здійснили по дворовий обхід житлових будинків аби запобігти виникнення пожеж в опалювальний період. Під час подвірних обходів було проведено роз’яснювальну роботу та особливу увагу приділили питанню безпечної експлуатації електроприладів, газового обладнання, систем опалення та порядку дій при виникненні пожеж. Фахівці служби порятунку наголошували на тому, що навіть незначне нехтування правилами безпечної поведінки у побуті може призвести до непередбачуваних, а то й до трагічних наслідків. В ході відпрацювання також нагадали людям правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів та під час надходження сигналу повітряної тривоги.

         Також рятувальники наголошували на дотримання правил безпеки під час використання генераторів та зберігання паливо-мастильних матеріалів для роботи генераторів, та нагадували правила користування газовими приладами, щоб уникнути отруєння чадним газом .