Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Вересень 2023

Відбулося чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

27 вересня відбулось чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядку денному були розглянуті питання пожежної та техногенної безпеки на об’єктах охорони здоров’я Андрушівської міської ради,  підготовки об’єктів та населених пунктів громади до функціонування під час осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду 2023-2024 років та  підготовку комунальних служб міської ради до дій в осінньо-зимовий період.

Із зазначених питань доповідали: Кобилинський Микола Вікторович – начальник відділу цивільного захисту Бердичівського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області та Фесюк Олександр Васильович – директор КП «Комсервіс» Андрушівської міської ради.

В обговоренні взяли участь Білецька Г.І.-міський голова, Кондратюк І.М. директор Андрушівського РЕМ, Басюк О.П. – старший майстер Андрушівської дільниці  Попільнянського ВР ПАТ «Житомиргаз», Балюк А.М. – директор КНП «Центр ПМСД» Андрушівської міської ради, Суботенко Н.О. – начальник управління фінансів Андрушівської міської ради.

За результатами засідання прийняті рішення щодо затвердження відповідних Заходів та Планів дій суб’єктів господарювання по підготовці до осінньо-зимового періоду та роботі у відповідних умовах.

З метою координації дій відповідних служб у разі виникнення надзвичайних ситуацій внаслідок несприятливих погодних умов осінньо-зимового періоду на території громади, затверджено склад міської оперативної комісії.