Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Вересень 2023

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ

Сьогодні 21 вересня весь світ святкує Міжнародний день миру

«Підтверджуючи відданість України ідеалам миру та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН, постановляю: Установити в Україні День миру, який відзначати щорічно 21 вересня – у Міжнародний день миру» УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №100 від 5 лютого 2002 року

Мир… Війна…  «Війна і мир»… 

Напевно можна до безкінечності писати, промовляти ці слова по черзі, тому що людство так звикло, це його алгоритм життя. Народжуємо. Вбиваємо, рушимо, будуємо.

В ХХI столітті невігласи вбивають українців, нищать пам`ятки історії та культури нашого НАРОДУ! Вони це робили і роблять з іншими народами.  Думають, що все безкарно?!

 «Поборюючи Московщину, треба обов`язково враховувати силу України. Колись незалежна, вона не забула ще, чим вона була. Попри деспотію Московщини, яка душить все українське, ця козацька нація є і далі вільнолюбна. Це був би смертельний удар по Московщині, якщо б Україна знову стала незалежною. Тоді вона відіграла б головну роль у визволені всіх народів, що тепер стогнуть в московському ярмі», – з листа французького посольства до міністра закордонних справ, 1795 рік.

В російській мові слово «мир» має декілька значень. В українській мові – одне, зрозуміле всім. МИР – це не сила зброї, а сила слова та любові до ближнього.

В українців одна мрія на всіх: повернути відчуття миру. Запах ароматної кави зі свіжою випічкою, прогулянку з дитиною,  запах вранішнього  парного молока, спів півня… Свободу та незалежність …

За це боремось. Гинуть найкращі і найдорожчі…

Нам потрібен  не просто мир, нам потрібна ПЕРЕМОГА !

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!