Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

12 Червень 2023

Триває ремонт доріг комунальної форми власності

Триває ремонт доріг комунальної форми власності у всіх населених пунктах громади. Враховуючи, що більшість доріг в громаді грунтові та з біло-щебеневим покриттям основним видом ремонтних робіт є грейдерування з улаштуванням основ та покриттів з піщано-щебеневої суміші. Із запланованого обсягу робіт 220,9 тис.м2 станом на 12.06.2023 року вже зроблено більш як 80%.

Так як даний вид ремонтних робіт досить дороговартісний, КП «Комсервіс» самостійно закупляє піщано-щебеневу суміш та розвозить по населеним пунктам громади. Підрядною організацією проводиться ліквідація вибоїн пневмо-струменевим методом на дорогах з асфальтобетонним покриттям.

При проведені планових ремонтних робіт також враховуються побажання жителів громади. КП «Комсервіс» здійснює ліквідацію ямковості на проблемних ділянках вулиць та доріг комунальної власності шляхом підсипки піщано-щебеневою сумішшю.

Поряд з тим у нашій громаді найбільш проблемні ділянки саме на дорогах загального користування місцевого значення, які обслуговує Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Житомирській області, а саме: вул.Корольова в с.Гальчин, вул.Лисенка в м.Андрушівка (об’їзна), вул.Івана Огієнка (Ломоносова) в м.Андрушівка (р-н Гардишівка), дорога від вул.Героїв Чорнобиля (Тітова) в м.Андрушівка до с.Бровки Перші, дорога від с.Гальчин до с.М.П’ятигірка, дорога від м.Андрушівка до с.Мостове, до с.Яроповичі, до с.Антопіль та ін.  З метою проведення ремонтних робіт на даних ділянках доріг міської радою були надіслані відповідні звернення до Бердичівської районної військової адміністрації.