Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

02 Червень 2023

«Ми діти сильної країни – України»

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

З  початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, день захисну дітей має особливий відтінок в знак вшанування пам’яті загиблих дітей у війні відбулося покладання квітів та іграшок до Меморіальної інсталяції «Розстріляне дитинство… Обірване життя… » на площі Т.Г.Шевченка.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

Задля підтримки обдарованих, талановитих, творчих, спортивних дітей громади 1 червня в міському парку пройшли ряд благодійних заходів до Міжнародного дня захисту дітей «Ми діти сильної країни – України». Під час благодійного заходу дитячої творчості         міський голова Галина БІЛЕЦЬКА звернулася до всіх присутніх з побажаннями жити у мирній, квітучій, незалежній державі – Україні.

З метою підтримки інтелектуального і творчого потенціалу учнівської молоді, створення умов для реалізації її здібностей відповідно до розпорядження міського головивід 23 травня 2023 р. № 88-ОД  «Про відзначення призерів Міжнародних, Всеукраїнських та обласних олімпіад, конкурсів-захистів МАН, турнірів, фестивалів, мистецьких конкурсів та олімпіад» було відзначено переможців та призерів обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсів та олімпіад – 12 учнів Андрушівського ліцею №2; 3 учні Андрушівського ліцею №1; 2 учні Бровківського ліцею; 11 призових місць здобули вихованці комунального позашкільного навчального закладу «Будинку дитячої творчості» в різних обласних конкурсах; 10 переможців конкурсів має Андрушівська школа мистецтв ім. М.Максименка; 1 призове місце – Андрушівський міський Будинок культури та 5 – Андрушівська міська бібліотека.

    Свою творчість всім присутнім дарували вихованці дитячого дошкільного навчального закладу «Сонечко», вихованці Андрушівської школи мистецтв ім.М.Максименка – зразковий танцювальний ансамбль «Росяночка»  та хор учнів молодших класів, учасники зразкового фольклорного ансамблю «Зернятко» міського Будинку культури, закладу дошкільної освіти «Дзвіночок», Будинку культури с.Бровки Перші, Центру дозвілля с.Гарапівка, Будинку культури с.Гальчин, Будинку культури с.Городківка, учні 2 класу Андрушівського ліцею №1.

Під час заходу діти передали підписані Прапори України військовим зі словами підтримки, вдячності та побажаннями, як найшвидшої Перемоги та миру.

Кожен охочий мав можливість відвідати благодійний ярмарок «Разом до Перемоги», пленер художників «Територія щасливого дитинства», ігровий fresh з різноманітними майстер-класами, розважальну локацію «Рarty у Піратів», спортивну локацію від «Активних парків», прийняти участь у туристичному геокешезі «У пошуках скарбів міста», майстер-клас гри на музичних інструментах, профорієнтаційну локацію «Мандрівний дирижабль  професій», лаунж-зону «Кольорові барви дитячих мрій», волонтерську  благодійну  платформу, доєднатися до благочинної акції зі збору книг, іграшок та ігор для внутрішньо-переміщених діток, велопробіг  «Молодіжний драйв спортивних та активних» за участю вихованців дитячої юнацько-спортивної школи.

Висловлюємо щиру вдячність всім, хто сприяв створенню щасливої дитячої атмосфери. Особливі слова подяки адресуємо спонсорам заходу: дирекції ТОВ «Андрушівський маслосирзавод”, магазину «Наш край», магазину «Аквамарин», магазину-маркету «Віва», ФОП Ростоцький Анатолій та ФОП Койда Сергій.

Завдяки небайдужим жителям громади в рамках проведення заходу було зібрано 5600 грн.  для підтримки ЗСУ, які передані волонтерам Гуманітарного центру.

Українці непереможні, бо боронять свою святу землю! Сьогодні серця кожного сповнені любові до неньки-України, віри у її Перемогу та вдячності її Героям-захисникам та захисницям!