Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Травень 2023

Щодо пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу

Бердичівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що на території Андрушівської міської ради з 30 травня по 01 червня 2023 року  заплановано проведення пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

Для імунізації диких м’ясоїдних тварин здійснюється пероральна вакцинація шляхом розкладання принад з вакциною вручну по всій території мисливських угідь. Вакцина створює специфічний імунітет при пероральному застосуванні, не викликає захворювання у молодих тварин.

Принади для пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин безпечні для людей і тварин, мають вигляд невеликих брикетів розміром 3 см на 5 см із запахом м’ясо-кісткового борошна. У середині принади знаходиться капсула з вакциною проти сказу.

Прохання до мешканців громади з розумінням віднестись до даного заходу та при виявленні принад — не брати їх руками, не переносити та не руйнувати.