Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Березень 2023

Не пали суху рослинність! Збережи довкілля!

Сьогодні хочемо привернути увагу громадськості до такої проблеми як палії трави. На жаль, навіть війна в країні не зупиняє окремих громадян і досі використовувати цей варварський метод господарювання.

Статистика свідчить про різке збільшення загорянь на відкритій території. Окрім того, що це шкодить природі, може призвести до підпалів житлових та не житлових будівель, шкідливо впливає на здоров’ю самих паліїв та оточуючих, це ще й додаткове навантаження на наші підрозділи ДСНС. У той час, коли рятувальники ліквідовують наслідки російської агресії, вони витрачають ще й свій ресурс на гасіння чагарників, трави тощо. 19 березня працівники ДСНС гасили підпалену суху рослинність в околицях с.Лісівка. 21 березня боролися з масштабним підпалом трави в районі спиртзаводу (залізничний міст).

Наша відповідь на такі дії громадян буде категоричною. В межах чинного законодавства , за випалювання сухостою передбачено адміністративну, а в окремих випадках і кримінальну відповідальність. Адже паління трави у воєнний час прирівнюється до диверсії.

Будьте свідомими! Не шкодьте довкіллю і своєму гаманцю!