Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

31 Січень 2023

ПОПЕРЕДИТИ ПОШКОДЖЕННЯ ОБ’ЄКТІВ ЕНЕРГОЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Упродовж останніх років на території Житомирської області загрозливого характеру набули крадіжки електричної енергії, окремих складових елементів електричних мереж та іншого обладнання АТ «Житомиробленерго».

Викликає значну стурбованість те, що викрадення електричних дротів з повітряних ліній електропередачі, силових трансформаторів, трансформаторного масла з підстанцій та металевих кутників з опор не тільки завдасть значну матеріальну шкоду Товариству, а й неодмінно призведе до аварійного стану мережі електропостачання.

Без сумніву це спричиняє значні незручності, пов’язані з вимушеним та довгостроковим припиненням електропостачання населеним пунктам.

Зростають ризики екологічного лиха, призупинення роботи підприємств, лікарень, інших об’єктів життєзабезпечення населення, що в кінцевому рахунку може створити реальні загрози громадській безпеці.

АТ «Житомиробленерго» звертається до всіх небайдужих жителів району з проханням сприяти охороні об’єктів енергозабезпечення, своєчасно повідомляти про всі виявлені пошкодження обладнання, а також про осіб, які вчиняють крадіжки відповідного обладнання та електроенергії або готуються до їх скоєння.

Інформацію просимо надавати до Андрушівського РЕМ за тел.:

(04136) 2-16-53, а також до служби охорони Товариства: тел./факс:

(0412) 40-20-07, 0(67) 414-70-24, 0(67)-905-58-15.

Електронна адреса: P.Goncharuk@co.ztoe.com.ua

Не будьмо байдужими до нашої спільної проблеми!

Дякуємо за підтримку та розуміння.