Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Січень 2023

Засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради

Сьогодні, 27 січня 2023року, відбулося  засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради. Засідання, в якому  взяли участь 31 член виконкому, було розпочато з хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Було розглянуто  31 питання порядку  денного :

  1. Про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету за 12 місяців 2022 року.
  2. Про виконання плану роботи виконавчого комітету за 2022 рік.
  3. Про затвердження автобусного маршруту регулярних спеціальних перевезень для підвезення учнів навчального закладу.
  4. Про затвердження розрахунку планової рентабельності та адміністративних затрат КП АМР «КОМСЕРВІС».
  5. Про зміну номера об’єкту нерухомого майна.
  6. Про впорядкування адреси об’єкта нерухомого майна.
  7. Про визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення   в утриманні об’єктів благоустрою.
  8. Про схвалення внесення змін до рішення двадцять шостої сесії міської ради восьмого скликання від 29.11.2022р. №1 «Про затвердження Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради на 2023 рік».
  9. Про продовження строку перебування дитини, позбавленої батьківського піклування Гаврилюка І.М. в Бердичівській спеціальній школі Житомирської обласної ради.
  10. Про продовження строку перебування дитини, позбавленої батьківського піклування Фейст І.О. в Бердичівській спеціальній школі Житомирської обласної ради.
  11. Про встановлення опіки, піклування над дітьми-сиротами Павлівською Є.М., Павлівським А.М.
  12. Про збереження права на житло дітей-сиріт Красуленко В.О., Красуленка Т.О.
  13. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 09.09.2022 р. № 160; Про створення пунктів обігріву
  14. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.02.2021 р. № 43; Про утворення конкурсної комісії щодо визначення уповноважених аптечних установ.
  15. Про схвалення проєкту Програми з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаних з наданням медичної допомоги в Андрушівській міській територіальній громаді на 2023 – 2025 роки.
  16. Про виконання Комплексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Андрушівської міської ради за 2021-2022 роки.
  17. Про результати виконання програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, родин загиблих, померлих, зниклих безвісти учасників АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні за 2022 рік.
  18. Про результати виконання Цільової програми забезпеченням тимчасовим житлом внутрішньо переміщених осіб на 2021-2022 роки.
  19. Про подання раді звіту про результати виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства Андрушівської міської ради на 2022 рік.
  20. Про виконання Програми підтримки комунальної установи «Трудовий архів» Андрушівської міської ради на 2022 рік.
  21. Про подання раді звіту про результати виконання Програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та поводження з твердими побутовими відходами на території населених пунктів
  22. Про подання раді звіту про результати виконання Програми фінансового забезпечення відзначення свят та проведення заходів на території Андрушівської міської територіальної громади у 2022 році.
  23. Про подання раді звіту про результати виконання Цільової Програми профілактики злочинності та сприяння діяльності правоохоронних органів на території Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки.
  24. Про подання раді звіту про результати виконання Програми розвитку дошкільної освіти Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки.
  25. Про подання раді звіту про результати виконання Цільової Програми розвитку обдарованої молоді Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки.
  26. Про подання раді звіту про результати виконання Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт в Андрушівській міській територіальній громаді на 2021-2022 роки.
  27. Про подання раді звіту про результати виконання Програми утримання та ремонту автомобільних доріг загального користування, у тому числі місцевого значення, та вулиць і доріг комунальної власності Андрушівської міської територіальної громадина 2021-2022 роки.
  28. Про подання раді звіту про результати виконання Програми соціального і економічного розвитку Андрушівської міської ради за 2022 рік.
  29. Про взяття на соціальний квартирний облік.
  30. Про взяття на обліку внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання.
  31. Про надання одноразової допомоги. За результатами розгляду прийняті відповідні рішення виконавчого комітету міської ради, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті Андрушівської міської ради.