Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

25 Січень 2023

СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ

Війна в Україні змінила світ! Вона змінила кожного з нас! Ми вже ніколи не будемо такими як колись!

Втрата близьких, втрата домівки, нестерпний біль та страх… За дитину, батьків, країну…

Відчай, втома, безвихідь – відчуття людей, особливо тих, кого ми з 24 лютого 2022 року називаємо  «внутрішньо переміщена особа».

Мільйони українців переїхали у більш безпечні місця. В Андрушівській громаді на даний час проживає 1448 переселенців.

Сьогодні, 25 січня 2023 року, до Андрушівської  громади завітали наші добрі знайомі – представники ГО «Благодійного Фонду «Справжні українці», які привезли для нових жителів громади теплий одяг, дитячі речі, ковдри та подушки, іграшки для малечі. Не обійшли увагою волонтери і місцеву  лікарню: медичні халати, памперси, медичні препарати – все те, що завжди потрібно для медичного закладу. Міська бібліотека  поповнила свій книжковий фонд завдяки представникам БФ «Справжні українці».

Щиро дякуємо за допомогу та турботу!

Андрушівчани теж не залишились осторонь. Зібрали для наших воїнів продукти: овочі, тушонку, варення, солодощі тощо. Бо кожна мати чи донька, батько чи брат моляться за наших захисників і захисниць та допомагають чим можуть.

Цього разу волонтери передадуть зібрані продукти та речі бійцям 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

СЛАВА УКРАЇНІ!   СЛАВА ЗСУ!