Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Січень 2023

Урочистості напередодні Дня Соборності

20 січня 2023 року в м.Андрушівка напередодні Дня Соборності відбулися урочистості. До участі в події долучилось керівництво міської ради, депутати, старости.

У своєму вітальному слові міський голова Галина БІЛЕЦЬКА відзначила, що цій даті судилося навічно вкарбуватися в історію України національним святом – Днем Соборності. «Це свято переконує, що усі ми – діти однієї великої України і бажаємо жити у згоді і злагоді. Нехай цей день принесе у кожен дім добробут, віру та надію у прекрасне майбутнє України!»

Зі словами вітання та молитви за Україну до присутніх звернувся благочинний Андрушівського округу Православної церкви України митрофорний протоієрей отець Микола, який побажав усім  здоров’я та благополуччя, миру й добробуту, мудрості і чуття єдиної родини та мирного неба над головою! «Нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас у всіх справах – у розбудові соборної демократичної України! Бо у єдності – наша сила!»

Хвилиною мовчання присутні вшанували захисників Батьківщини та поклали квіти до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку, як символ нашої віри у єдність та незламність Соборної України.

Учасники заходу утворили ланцюг єднання та розгорнули 30 метровий Пропор України, бо в єдності наша сила і слава, і воля.

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЇЇ ГЕРОЯМ!