Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

05 Січень 2023

Щодо ситуації з Андрушівською автостанцією

Враховуючи суспільний резонанс, який виник по питанню зміни місця посадки та висадки пасажирів різних напрямків руху з 01.01.2023 року поза межами автостанції, Андрушівською міською радою ініційовано та проведено ряд зустрічей та перемовин з представниками ТОВ «Андрушівська автостанція» та ТОВ «САВ-Транс». Представникам приватних структур наголошено, що зміна місця зупинки автобусів спричинила суттєві незручності мешканцям громади та погіршило рух транспорту по вул.Зазулінського в м.Андрушівка. За результатами розгляду даного питання є домовленість про те, що найближчим часом  посадка та висадка пасажирів буде здійснюватися на платформах автостанції. Крім того, Андрушівською міською радою направлено звернення до органів прокуратури щодо перевірки фактів цільового використання земельної ділянки та законності реконструкції приміщення автостанції, яке належить ТОВ «Андрушівська автостанція».

Також, враховуючи неоднозначні коментарі деяких жителів нашої громади повідомляємо, що приміщення автостанції ніколи не належало Андрушівській міській раді.  Відповідно до договору від 9 листопада 2009 року приватна структура ТОВ «АТП 11838» продала приміщення автостанції іншій приватній структурі ТОВ «Андрушівська автостанція».

19 травня 2015 року депутатами минулого скликання Андрушівської міської ради було прийнято рішення про передачу в оренду терміном на 10 років земельної ділянки загальною площею 0,20 га, на якій розташована нежитлова будівля – автостанція ТОВ «Андрушівська автостанція». Земельна ділянка надавалася для обслуговування будівлі автостанції, платформ для висадки-посадки пасажирів та стоянки автобусів.

Також міською радою неодноразово надсилалися звернення до контролюючих та правоохоронних органів стосовно самовільної забудови, так як рішення щодо реконструкції, забудови (перебудови) приміщення автостанції міською радою не приймалися.