Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

25 Грудень 2022

З Різдвом Христовим, дорогі жителі громади!

Різдво…Це час милосердя, доброти, всепрощення.

Великий дух Різдва здатен дарувати і отримувати багато любові від інших. Це час, щоб забути про болі і дати місце багатьом моментам радості. Різдво – це любов, любов один до одного, до рідної землі. Це подарунок для наших душ, це символ єдності, віри та надії. «Це ніжність минулого, мужність сьогодення, надія на майбутнє».

Різдво Христове завжди, а тепер ще більше, є важливим святом для кожного з нас. І особливо для захисників та захисниць Батьківщини. Ісус сказав, що немає більше від тієї любові, як хто душу свою покладе за друзів своїх. Отож у ці святкові дні особливо молимося за наших воїнів. І хай Бог збереже їхні життя.

У Віфлеємській печері Господь прийшов у цей світ і почав свій земний шлях заради нашого спасіння. Нехай новонароджений Христос подасть щастя в кожен дім, а Україні – МИР та ПЕРЕМОГУ.

Теплого і спокійного Різдва, життя довгого і здорового. Бережіть себе і ближніх своїх.

Христос рождається! Славімо Його! 

З повагою міський голова                    Галина БІЛЕЦЬКА