Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Грудень 2022

Вітаємо працівників суду з професійним святом

Сутність закону — людинолюбство!

        Шановні судді та працівники судів!

Прийміть щирі вітання з професійним святом!

Судова гілка влади у демократичному суспільства – це верховенство права, це невід’ємна складова державного устрою, єдиний правовий механізм вирішення конфліктів та захисту прав і свобод громадян.

Важко переоцінити вагомість і відповідальність суддів та працівників суду, адже від винесеного Вами рішення залежать життя і долі людей. Ви обрали для себе важливу і відповідальну місію: захищати в державі законність, справедливість та гуманність.

Дякую кожному представнику судової влади за невтомну працю, відданість справі, наполегливість та професіоналізм! Нехай кожне прийняте вами рішення буде виваженим та справедливим. Принциповість та сумлінність, вірність ідеалам права і справедливості завжди будуть надійними помічниками у справі служіння українському народові, а щоденна робота викликає суспільну повагу та довіру.

Впевнена, що ви зможете покращити добробут жителів громади, захистити від негараздів та труднощів сьогодення.

Бажаю працівникам суду здоров’я, терпіння, сил і бездоганного професіоналізму, всім нам ПЕРЕМОГИ над ворогом!

СЛАВА УКРАЇНІ!   

З повагою міський голова                      Галина БІЛЕЦЬКА