Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

06 Грудень 2022

6 грудня – День Збройних Сил України

«Українець є вдумливий, запальний, радо згадує минуле свого народу і кохається у спогадах про героїчні вчинки своїх предків. Коли його спитати, хто він, то відповість із радістю і гордістю: “Я козак!”».

Запоріжська Січ…Одне з перших демократичних об’єднань у світі, одна з перших конституцій. Козацтво… «Не наше діло з плахтою стрибати, наше діло з москалем воювати».

Перша світова війна.. Легіон Українських Січових Стрільців.. Українська Галицька Армія (1919 рік – 150 тис. вояків).

Друга світова війна… Українці позбавлені державності, змушені воювати за чужі інтереси…

Холодноярці (15-тисячна селянська повстанська армія ).

УПА… «Лісова армія» єдина у світі, яка воювала водночас проти СРСР і гітлерівців.

ЗСУ – армія великого народу, який збудував державу, прагне свободи та незалежності.  Наші захисники і захисниці  – це приклад служіння своїй державі.

ЗСУ за своїм професіоналізмом – це одна з найкращих армій світу. Армія, яка є запорукою національної безпеки й оборони нашої держави.

ЗСУ захищають минуле батьків, сьогодення та  спокій наших дітей, майбутнє країни, що стала символом незламності для всього світу. Ціна, яку платять воїни – це піт і кров побратимів, втрачене здоров’я, страждання і сльози родини.

Низько схиляємо голови перед Вами, нашими мужніми воїнами-захисниками! Дякуємо за Вашу невтомну звитягу, патріотизм і любов до України! За честь і гідність! Хай береже Вас Господь!

Наш обов’язок – зберігаючи історичну спадщину, довічно пам’ятати мужність, героїзм, повагу до рідної землі загиблих дідів, батьків і побратимів. 

Віримо в ЗСУ!   Гордимося ЗСУ!