Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Листопад 2022

Звіт міського голови у Нехворощанському та Антопільському старостинських округах

Не рідше одного разу на рік міський голова звітує про свою роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами.

8 листопада 2022 року відбулась зустріч Андрушівського міського голови Галини Білецької, спеціалістів виконавчого комітету міської ради з  жителями Нехворощанського та Антопільського старостинських округів.

Міський голова представила жителям звіт про виконану роботу. Галина Білецька зауважила, що позитивні результати роботи, які сьогодні перерахувала, були досягнуті в належній співпраці працівників виконавчого комітету, депутатського корпусу та працівників всіх комунальних підприємств та установ, які входять в склад Андрушівської  міської територіальної громади.

Війна зруйнувала наші плани на більш  достойне і комфортне життя. Призупинені проекти, не вирішується багато нагальних питань (ремонт доріг, робота ФАПів, сільських будинків культури, вуличне освітлення тощо), так як діє Постанова кабміну №590, від 09.06.2021 року « Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану».

Галина Білецька зауважила, що детальніше ознайомитись зі звітом можна буде на офіційному сайті Андрушівської міської ради.

Не дивлячись на труднощі, біль, розруху ми ПЕРЕМОЖЕМО ворога, відбудуємо країну, засіємо поля, подякуємо друзям за підтримку.