Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Листопад 2022

Звіт голови Андрушівської міської ради

«При здійсненні наданих повноважень сільський, селищний, міський голова є підзвітним, підконтрольним і відповідальним перед територіальною громадою, відповідальним – перед відповідною радою, а з питань здійснення виконавчими органами ради повноважень органів виконавчої влади – також підконтрольним відповідним органам виконавчої влади. Сільський, селищний, міський голова щорічно звітує відповідно сільській, селищній, міській раді про здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності виконавчими органами відповідної ради.”

«Сільський, селищний, міський голова не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами.»

(частина шоста, сьома статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»).

7 листопада 2022 року відбулася відкрита зустріч голови Андрушівської міської ради Галини Білецької  з жителями Мостівського старостинського округу та м.Андрушівка.

Галина Білецька відмітила, що це звіт про роботу всієї команди спеціалістів Андрушівської міської ради, яка щоденно вирішує безліч питань згідно чинного законодавства. Всі вимоги та питання вирішити, звичайно, неможливо: різні обставини, кожен з нас має свою точку зору, але фахівці різних відділів і служб намагаються знаходити оптимальні рішення, досягнути компромісу у різнопланових питаннях.

Міський голова розповіла, про  здобутки громади: завершено будівництво очисних споруд каналізації, відремонтовано соціальний гуртожиток, в якому проживають ВПО, проведено встановлення стаціонарної станції генерації кисню та монтаж кисневої мережі у стаціонарі цілодобового перебування КНП «Андрушівська міська лікарня», проведено поточний ремонт операційного блоку, сходів та фасаду приміщення поліклініки тощо. Але ще більше потрібно зробити, багато проектів призупинено із-за війни.  

24 лютого 2022 року змінило не тільки обставини, а і всіх нас. Війна змусила по іншому діяти, іноді нестандартно, але всі згуртувались, допомагали один одному. Міська рада протягом 2-х місяців опікувалась військовими з роти територіальної оборони, фермери допомагали сільськогосподарською продукцією. На території громади знайшли прихисток понад 6000 внутрішньо переміщених осіб.

Війна іде тяжка і затяжна… Галина Білецька подякувала всім жителям громади за працю кожного на його особистому фронті: хтось лікує, вчить, пече хліб, волонтерить. Багато наших земляків боронять країну на полі бою, тому нам не можна втрачати віру в ПЕРЕМОГУ.