Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Жовтень 2022

ПРАЦЯ – НАЙКРАЩА СИЛА ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЛЮБИТИ ЖИТТЯ

Минуле пройшло, залишивши спогади та досвід…
Майбутнє… Про нього мрієш та сподіваєшся…
Сьогодення – це досягнення та поразки, які дають поштовх в майбутнє!

Ми живемо сьогоденням, з надією на щасливе і мирне майбутнє і досвідом минулого.
«Лихі 90-ті»… Країна переходить на ринковий шлях економіки. На жаль, відчутно знижується рівень життя людей. На Андрушівщині також відбуваються зміни: ряд підприємств припинили діяльність, за рішенням центральних органів відбулося реформування колгоспів і радгоспів з подальшою їх ліквідацією. Безробіття привело до зниження життєвого рівня андрушівчан.

Але географічне розташування України в центрі Європи та давні аграрні традиції має великий потенціал для виробництва сільськогосподарської продукції.

1992 рік.. На території Андрушівщини створюється приватне підприємство «Імпак», як сімейне господарство. Директором якого став батько родини, Сергій Васильович Маліновський, реалізувавши тим самим свій давній потяг до сільського господарства.

Підприємство починало спеціалізуватися на промисловому виробництві картоплі всього на 7 га площі. Були, звісно, труднощі. Але завдяки наполегливості та цілеспрямованості, знанням, любові до землі Сергій Васильович зміг побудувати прибуткове господарство, в якому працює з родиною та командою однодумців. Це і агрономи, і трактористи, і комбайнери,і електрики і інші фахівці. Коли поряд така команда однодумців, професіоналів своєї справи, то ні опади, ні великі банківські проценти не стануть на заваді гарних врожаїв.

ПП «Імпак» – 30 років! Сьогодні це сучасне європейське підприємство, яке займається вирощуванням зернових, картоплі, моркви, буряку, ріпчастої цибулі із застосуванням найбільш сучасної овочезбиральної і саджальної техніки фірми Grimme (не пошкоджує овочі).
Оснащене сучасними вентиляційними та холодильними системами фірми GAUGLE, з окремо підібраними системами під всі види овочів. Тому при зберіганні продукція якісно практично не відрізняється від щойно зібраної.

Продукція ПП «Імпак» – екологічно чиста, вивірена за європейськими стандартами, виключно здорова, без ГМО.

У роздрібній мережі продукція ПП «Імпак» реалізується під торговими марками «ОВОЧИСТА» і «ОВОЧЕВА КЛАСИКА».  Експортує картоплю та моркву до Молдови.

«Життя нічого не дає без праці». Українці – нація хліборобів, тому культура землеробства в Україні завжди була в пошані.

З ЮВІЛЕЄМ! ВСІМ МИРУ ТА ПЕРЕМОГИ НАД ВОРОГОМ!