Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Жовтень 2022

Засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради

Сьогодні, 21 жовтня 2022 року, відбулося засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради. В засіданні взяли участь 25 членів виконкому. Було розглянуто 11 питань порядку денного :

  1. Про письмовий звіт про результати виконання бюджету Андрушівської міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року.
  2. Про виконання Закону України «Про звернення громадян» за 9 місяців 2022 року по Андрушівській міській територіальній громаді.
  3. Про затвердження автобусного маршруту регулярних спеціальних перевезень для підвезення учнів.
  4. Про надання висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав гр. Гальони С.М.
  5. Про надання висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав гр. Ткачука Р.В.
  6. Про надання висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав гр. Рудюка Я.М. та гр. Рудюк В.В..
  7. Про зміну номера об’єкту нерухомого майна.
  8. Про погодження штатного розпису Комунального підприємства Андрушівської міської ради «КОМСЕРВІС».
  9. Про зняття з облік внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлового приміщення з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  10. Про взяття на соціальний квартирний облік.
  11. Про надання одноразової допомоги.
    За результатами розгляду прийняті відповідні рішення виконавчого комітету міської ради, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті Андрушівської міської ради.