Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Жовтень 2022

До уваги споживачів електричної енергії

У зв’язку з виникненням дефіциту електричної енергії в ОЕС України через пошкодження внаслідок російської агресії об’єктів енергетичної інфраструктури ОЕС України АТ “Житомиробленерго”, по команді НЕК “Укренерго”, введено графіки обмеження споживання електричної енергії та потужності підприємств. Не дотримання підприємствами Житомирської області доведених величин обмеження електричної енергії та потужності призведе до застосування графіків аварійного відключення із повним знеструмленням цих підприємств та побутових споживачів.

АТ “Житомиробленерго” звертається до житомирян та жителів Житомирської області з проханням економити споживання електроенергії та без зайвої потреби не вмикати потужні електроприлади. Особливо, просимо обмежити використання електроенергії у години найбільшого навантаження, а саме: з 07:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00. В цей час не включайте кондиціонери, електричні бойлери та решту енергоємних електроприладів.

Неконтрольоване використання потужних електроприладів створюють перенавантаження енергосистеми. Тому, аби не допустити перенавантаження і спрацювання автоматики захисту необхідно забезпечити зниження споживання електроенергії до встановленого рівня.

Просимо з розумінням поставитися до тимчасових обмежень, адже тільки вони в змозі забезпечити безперебійну роботу об’єднаної енергосистеми України та гарантувати якісне і надійне електропостачання в майбутньому.

Адміністрація АТ “Житомиробленерго”