Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

16 Жовтень 2022

ДЕНЬ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ І ВЕТЕРАНИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ АНДРУШІВЩИНИ!

         ЩИРО ВІТАЮ ВАС З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Харчова промисловість – це безліч великих, середніх і малих підприємств, які виготовляють м’ясні, молочні продукти, хлібобулочні вироби, жири, напої та багато іншого.

 Лаборанти, технологи, інженери, майстри, робітники та всі ті, хто навчає цим  важливим технологіям, щодня працюють над забезпеченням людей якісними і смачними продуктамиВи уміло  поєднуєте найновіші технології і передовий досвід з добрими українськими традиціями.

Висловлюю всім працівникам галузі глибоку шану і щиру подяку. Вірю, що своєю сумлінною і самовідданою працею ви й надалі вноситимете вагомий вклад у розвиток харчової промисловості Андрушівської громади.

Нехай кожен день приносить нові здобутки і досягнення. Зичу Вам міцного здоров’я, наснаги. Всім нам мирного неба та ПЕРЕМОГИ над ворогом!

З повагою міський голова                              Галина Білецька