Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

14 Жовтень 2022

Шановні захисники української землі! Прийміть щирі вітання з Днем захисників та захисниць України!

Корені свята – в сивій давнині. 14 жовтня, Покрову Пресвятої Богородиці, ще січовики-запорожці зробили своїм військовим святом. Відтоді не одне покоління українців відзначали його як день козацької слави. Це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Це – свято України.

Низько вклоняємося тим, хто обрав життя військовослужбовця, усвідомлюючи суть і зміст цієї нелегкої повсякденної ноші, розуміючи усю вагомість і тяжкість професії.

Сьогодні кожен з нас висловлює свою повагу та подяку усім захисникам, серед яких є і наші земляки, що боронять рідну землю. І мова йдеться не лише про кремезних чоловіків, адже серед тих, хто захищає наш спокій, є й тендітні дівчата, жінки, перед сміливістю яких ми схиляємо голови. Всі ми впевнені, що завдяки Вам наші домівки у надійних руках!

Божої благодаті, дорогі захисники і захисниці, прихильності долі, нехай ворожі кулі оминають, а ваші рідні вже дуже швидко побачать Вас здоровими й усміхненими вдома.

Зичу Вам міцного козацького здоров’я та особистого щастя! Сердечно зичу, щоб на нашій українській землі запанував МИР!

Всім нам ПЕРЕМОГИ над ворогом!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ! СЛАВА ГЕРОЯМ!

З повагою міський голова Галина Білецька