Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

13 Жовтень 2022

МОЛИТОВНИЙ СНІДАНОК ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Україна – країна Героїв різних поколінь і епох, різного віку і статі. Країна, яка мужньо переносить випробування, коли гинуть мільйони її синів та доньок.

В переддень відзначення Дня захисників та захисниць України, Дня Українського козацтва та Покрови Божої Матері в м.Андрушівка відбувся Молитовний сніданок.

Представники різних релігійних конфесій, влади та жителі громади об’єднались у спільній молитві за свободу та незалежність українського народу, за здоров’я захисників та захисниць, за душі полеглих Героїв.

До присутніх звернулася міський голова Галина Білецька. Вона зазначила: «Пресвята Богородиця з давніх давен була покровителькою та захисницею не тільки українського козацтва, а й берегинею всього українського народу. Саме тому ми просимо у Матері Божої миру, добра та щастя для України. Зараз ми особливо сильно відчуваємо потребу в єдності заради збереження нашої Батьківщини. І зробити це можливо лише тоді, коли люди різних релігійних конфесій та поглядів згуртуються у спільній молитві за мир на нашій землі, за вшанування пам’яті своїх Героїв. Ця молитва буде почута Всевишнім і стане оберегом для наших захисників».

Голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов  в своєму виступі зазначив: «…щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил та спокою на рідній землі».

На Алеї Героїв, яка стала символом безсмертного подвигу кращих доньок та синів громади, під поминальні дзвони родини загиблих, старости сіл   поклали квіти і запалили лампадки біля портретів загиблих воїнів нашої громади.

Молитва – наша сила. Щоб перемогти, маємо спільно просити у молитві сили та незламності. Відслужив літію за душами невинно убієнних Героїв України благочинний Андрушівського округу Православної церкви України митрофорний протоієрей отець Микола. До спільної молитви за здоров’я захисників та захисниць і швидше повернення до рідних домівок, за мир в Україні доєдналися настоятель Римо-Католицької Церкви отець Сергій та благочинний Української православної Церкви ієромонах Макарій.  

Сьогоднішній день – це пам`ять про цілі  покоління наших предків. Україна ніколи не поневолювала інші народи, а вміло та відважно захищає себе від ворогів. Наші захисники та захисниці роблять все, щоб російський агресор поплатився за страждання нашого народу найвищою ціною, якою платимо ми. Ворогу нас не здолати!

Захід закінчився спільною духовною молитвою «Боже великий, єдиний».

Хай Бог єднає наше суспільство. Господь з нами, з Україною. З вірою до ПЕРЕМОГИ! 

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ! СЛАВА ГЕРОЯМ!