Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

30 Вересень 2022

«ПРИТУЛОК МУДРОСТІ»

Людство створило вісім чудес світу. Про них воно дізналося завдяки дев’ятому – бібліотеці.

1640 рік. В бібліотеці Ватикану найдено рукопис III століття до н.е. про дивовижні архітектурні досягнення.

Бібліотека – це храм книг, в якій цілий світ, бо « не розум від книг, а книги від розуму створились».
Бібліотека – це свобода. Свобода читати, свобода думок, свобода спілкування. Це освіта. На поличках бібліотеки стоять книги різних авторів, різних століть… В них різні думки і сюжети, але це зібрання людських знань, досвіду, мудрості поколінь.

Господарями «дев’ятого чуду світу» є бібліотекарі. Це вони дають нам прихисток від світу, створюють затишок і супроводжують по дорозі з минулого в майбутнє.

Вітаю прекрасних бібліотекарів нашої громади з професійним святом – Днем бібліотекаря!
Ви незамінні помічники в оперативному і якісному забезпеченні інформацією, несете своїм читачам радість знань, високу культуру, любов до мистецтва. Ви вірні зберігачі і популяризатори духовної спадщини поколінь.

Нехай ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити культурний потенціал нашого рідного краю.

Прийміть щирі побажання міцного здоров‘я, невичерпної енергії і творчої наснаги. Всім нам ПЕРЕМОГИ над ворогом!

З повагою міський голова Галина Білецька