Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

21 Вересень 2022

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ

Сьогодні 21 вересня весь світ святкує Міжнародний день миру

«Підтверджуючи відданість України ідеалам миру та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН, постановляю: Установити в Україні День миру, який відзначати щорічно 21 вересня – у Міжнародний день миру» УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №100 від 5 лютого 2002 року

Мир… Війна…  «Війна і мир»… 

Напевно можна до безкінечності писати, промовляти ці слова по черзі, тому що людство так звикло, це його алгоритм життя. Народжуємо. Вбиваємо, рушимо, будуємо.

В ХХ1 столітті невігласи вбивають українців, нищать пам’ятки історії та культури нашого НАРОДУ! Вони це робили і роблять з іншими народами.  Думають, що все безкарно?!

 «Поборюючи Московщину, треба обов’язково враховувати силу України. Колись незалежна, вона не забула ще, чим вона була. Попри деспотію Московщини, яка душить все українське, ця козацька нація є і далі вільнолюбна. Це був би смертельний удар по Московщині, якщо б Україна знову стала незалежною. Тоді вона відіграла б головну роль у визволені всіх народів, що тепер стогнуть в московському ярмі», – з листа французького посольства до міністра закордонних справ, 1795 рік.

В російській мові слово «мир» має декілька значень. В українській мові – одне, зрозуміле всім. МИР – це не сила зброї, а сила слова та любові до ближнього.

В українців одна мрія на всіх: повернути відчуття миру. Запах ароматної кави зі свіжою випічкою, прогулянку з дитиною,  запах вранішнього  парного молока, спів півня… Свободу та незалежність …

За це боремось. Гинуть найкращі і найдорожчі…

Нам потрібен  не просто мир, нам потрібна ПЕРЕМОГА !

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!