Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

17 Вересень 2022

ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО ТИХ, ХТО ДОПОМАГАЄ І РЯТУЄ

Техногенні та природні катастрофи, надзвичайні події, аварії – це сфера діяльності працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, цивільного захисту. Для Вас це щоденна робота, для простих людей – подвиг!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем рятувальника!

Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей цих мужніх професій – людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії, утверджуючи добро і милосердя.

Дякумоє рятівникам за їх вірність присязі та патріотизм.. Ви одні з перших, хто допомагав і допомагає забезпечувати нормальне життя у зоні бойових дій, ліквідовуєте наслідки обстрілів, рятуєте життя мирних мешканців і наших бійців. На превеликий жаль, серед рятувальників є втрати. Та попри все вони не полишають свого бойового поста і залишаються вірними присязі.

Дякуємо за вашу мужність, професіоналізм і самовідданість. Дякуємо за врятовані життя. Хай оберігає Вас Господь!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Андрушівська міська рада